Politika

Župan Boban sa zamjenicima Antom Šošićem i Stipom Čogeljom predao preko 28 tisuća potpisa

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban zajedno sa svojim kandidatima za zamjenike Antom Šošićem i Stipom Čogeljom danas je u prostorijama DIP-a predao preko 28 tisuća potpisa za kandidaturu.

‘Prije svega želim zahvaliti svim vrijednim volonterima diljem svih gradova i općina u županiji koji su proteklih dana prikupljali potpise za naše kandidature. Ne sumnjamo u pobjedu na ovim izborima. U županiji smo u proteklom mandatu napravili niz velikih projekata, prije svega u demografskom i infrastrukturnom smislu, koje planiramo nastaviti i u sljedećem mandatu. Ono što je već sada ugovoreno garantira veliku cestovnu i ostalu infrastrukturnu ofenzivu na području naše županije. Naša županija će u narednom razdoblju biti jedno veliko gradilište. Naš zacrtani cilj u sljedećem mandatu je ravnomjeran razvoj te povezanost svih dijelova naše županije te osiguravanje uvjeta za kvalitetan život i gospodarski razvoj’, izjavio je Blaženko Boban.

‘Ističem zadovoljstvo svojim zamjenicima – to su Ante Šošić, moj dosadašnji zamjenik te Stipe Čogelja, aktualni pročelnik Upravnog odjela za pomorstvo i turizam koji je napravio ogromne iskorake na području zaštite i uređenja pomorskoga dobra na području naše županije, kao i na promociji i razvoju turizma posebno na području Dalmatinske zagore. To je naš pobjednički tim i vjerujem u veliku potporu građanki i građana naše županije’, naglasio je Boban.

Povezani članci

2 Komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button