Vijesti

Župan dodijelio novih 46 ugovora iz programa “Tu je tvoj dom”

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban u srijedu je u Splitu dodijelio novih 46 ugovora iz programa “Tu je tvoj dom”, kojim Splitsko-dalmatinska županija pomaže mladim obiteljima iz Zagore i otoka u rješavanju stambenoga pitanja. Župan je tom prilikom istaknuo kako uz ovaj program obitelji mogu aplicirati i na druge županijske ili državne projekte. “Ponosni smo jer smo završili još jedan ciklus. Trenutno pripremamo novi javni poziv koji će biti objavljen vrlo brzo. Pozivam mlade obitelji da prate naše web stranice kako bi znali kada se mogu prijaviti. Nadam se da ćemo mladim obiteljima kroz ovaj program osigurati krov nad glavom, a kroz neke druge programe i radno mjesto”, izjavio je Boban. Dodao je kako su infrastrukturni projekti važni, ali da je prioritet ostanak mladih obitelji u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Na dodijeljenim sredstvima zahvalan je Petar Maršić iz Imotskoga. “Tražio sam sredstva za završetak gradnje kuće i moram priznati da se nisam nadao da ću ih dobiti. Sam bih teško mogao to financirati i ova potpora će mi dobro doći”, rekao je Maršić koji sa svojom suprugom ima jednoga sina.

Sredstva su odobrena i Imoćanki Antoniji Parlov. “Ovo mi je važna pomoć i jako sam sretna. Hvala Splitsko-dalmatinskoj županiji, a mladim obiteljima želim poručiti da se prijave na idući javni poziv jer ova sredstva stvarno puno pomažu”, izjavila je.

Događaju su nazočili zamjenik župana Ante Šošić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, demografiju i socijalnu skrb Diana Luetić i pročelnik Kabineta župana Davor Pavić.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button