TemeVijesti

Županija Gradu Trilju osigurala 300.000,00 kuna za “rimljane” na Gardunu

Župan Splitsko-dalmatinske županije, donio je Odluku o raspodjeli dijela sredstava iz Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu namijenjenih turizmu i pomorstvu.

Dio sredstava Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu, kapitalni projekt Tilurij – Gardun Trilj u iznosu od 300.000,00 kn, raspoređuju se na Projekt  „Razvoj projekta rekonstrukcije rimske vojne spavaonice i interpretacijskog centra na Gardunu” Grad Trilj u iznosu od 300.000,00 kuna.

 

Povezani članci

10 Komentara

 1. U glavicama se rakopani i ostavljeni na unistavanje grobovi stari preko 1000 godina. Ni sinj, ni zupanija ne vode racuna o tome. Da su nađeni u trilju odma bi zpanija dala koji miljon. Brzi su zupanija i sinj kad triba dati koncesiju za kanenolome u glavicama.

 2. Kad Sinj neće HDZ onda nek čeka još 30 godina kad se prave pametni.

  1
  7
 3. Trilj je bio glavni grad rimskog carstva a oticani su obranili europu od turaka u bitci na dugisu.

 4. Vi u Glavicama će te još dugo pušit joku tri mandata dajete Jadrijeviću glasove tako vam i spada da ste zadnja rupa na sviralu. Jadrijević se ruga sa vama. Ide poljakova greda da Bošnjak može gledat zvonik u Sinju.

  1
  3
 5. Buše glavice di ko oce, ka švicarski sir ce bit. Uskoro ce se zvati Ravnice Gornje i Ravnice Donje.

  1
  1
 6. Marine i Klizaču, jadnici iza lažnih imena, pušite k…. Skupa s Bošnjakom. Sretno jebivjetri.

 7. Jakove, mislim ka i ti, ne pisem ovo jer se slazem s stanjem koje je. Neki dan je bio link podrucja za kopanje po glavicama, vecina ljudi nema pojma di je dozvoljeno kopanje, nazalost. Kad dođu bageri svi odjednom krive sve. Za svoju kucu i njivu triba brinit non stop jer mi u glavicama smo sinju zadnja rupa na sviralu, i samo s..nja mozemo ocekivat.

 8. Npr. donje glavice ce oprašivati putnički avioni ako se nesto ne podzme na vrime. Kupus u gornjim glavicama ima okus sadre, oni u donjim ce imat okus kerozina. Stvar je u tome sta sad donjiglavicanci ne uce na primjeru gornjoglavicanaca, a realno intradu mogu zaboravit ako ne pocmu mislit na vrime.

Back to top button