TemeVijesti

Županija Općini Dicmo za projekt “rimske ceste” 66.690,00 kuna

Župan Splitsko-dalmatinske županije, donio je Odluku o raspodjeli dijela sredstava iz Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu namijenjenih turizmu i pomorstvu.

Dio sredstava iz Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu, uređenje staze u funkciji aktivnog turizma na području Splitsko-dalmatinske županije u iznosu od 66.690,00 kn, raspoređuju se na projekt  „Ceste koje Carstvo znače – Rimskim cestama srednje Dalmacije“ Općina Dicmo 66.690,00 kuna

Povezani članci

2 Komentara

  1. Imam ja jedan suhozid uz njivu, to je isto rimsko? Ups, nisam u opcini trilj, dicmo … ne moze bit rimski nikako. Rimljani su bili samo tamo di su veliki hrvati.

    2
    1
  2. Dicmanjsko kamen u zlato glavički na prodaju!!! Tako je to u prostornom planu zupanije. Kad cemo vise skuzit sta nam zupanija radi…., sitite se mojanke, brze ceste koja nikad nece stici, novog aerodroma sinj koji ce nas zagaditi a ciji ce putnici ostavljati lovu po obali u po kucama za odmor u susjednim opcinama. Novi aerodrmom sinj sutra kao greda danas.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button