Sport

Županija Općini Otok 30.000,00 kuna za sanaciju krovišta NK OSK

Župan Splitsko dalmatinske županije donio je Odluku o financijskoj pomoći Općini Otok za sanaciju krovišta sportskog objekta NK OSK u iznosu od 30.000,00 kuna.

Sredstva će se izdvojiti iz Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu na teret Opće i zajedničke aktivnosti u Županiji – Izvanredni rashodi, te doznačiti na račun Općine Otok.

Povezani članci

5 Komentara

 1. Krov nk glavica prokisnjava zbog pomaknute rasklapane cigle vec godinu dana. Glavice imaju dvije maćehe, opcinu sinj i županiju. …Drvene raspadnute škure, pristupni skalini su razmrvljeni-za slomit nogu, itd…. Da nije volontera otislo bi sve u qrac. Bitno da opcina u prostorne planove brzo ucrta kamenolome po glavicama. Hocemo vlastitu opcinu Glavice!!!!

 2. Pa u otoku žive Hrvati, ne vidim zašto je ovo vijest. Vijest bi bila da je županija donirala sinju nešto.

  1
  1
 3. Evo otok ima sad nezavisnog nacelnika, nestabilnu vlast, iđu na izbore. Al od županije teče i teče…..ne semeta nestabilnost. Sinj ne postoji na karti županije ili postoji označen za deponiranje smeća i to je to.

  3
  1
 4. Vi u glavicama imate Stipislava Jadrijevića i njegovu kavu jedite sadru i puru. Šta on ne donira NK Glavice kad se obogatio na kavinu glavicama. Ajte dudeki glavički vrit.

  4
  1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button