Politika

Županija raspisuje natječaj za uređenje postojećih zapuštenih putova u zagori – Grad Sinj se „ne želi javiti“

Župan Splitsko-dalmatinske županije donio je O D L U K U o objavljivanju Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za potporu iz Mjere 11. Uređenje postojećih zapuštenih putova u zagori, priobalju i otocima u Splitsko-dalmatinskoj županiji za 2019. godinu.

Javni poziv provest će Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu i Povjerenstvo za provedbu Mjere 11. iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Splitsko-dalmatinske županije ( 2017.-2020).

Javni poziv objavit će se na internetskim stranicama Splitsko-dalmatinske županije, a Obavijest o objavi Javnog poziva u Javnom glasilu „Slobodna Dalmacija“.

U zadnje vrijeme smo svjedoci da Grad Sinj izbjegava „svi silu“ javnih natječaja i propušta milijune kuna povući u Sinj. Grad Sinj već 10 godina vodi lista dr. Jadrijevića i bilo bi poželjno, dapače, prema građanima pristojno od dr. Jadrijevića da se očituje što se događa sa Gradom Sinjem i gradonačelnicom Kristinom Križanac kada se ne javlja na natječaje koji mogu donijeti novu vrijednost, kako Gradu tako i građanima.

Samo neka se Grad Sinj ugleda u susjedni Grad Vrliku i Trilj te Općinu Otok i neka ih upitaju za savjet kako se to radi za svoje mjesto, kako se povlače sredstva iz raznih izvora za svoje projekte, kako se „tuđim“ novcem grade dvorane, vrtići, poslovni inkubatori, ceste……

Hoće li se „ekipa“ dr. Jadrijevića javiti i na ovaj natječaj teško je za očekivati, no morati će mo pričekati cijeli postupak da bi potvrdili kako je Grad Sinj prošao.

Povezani članci

1 Komentar

 1. 1) ovi naši su izgubljeni u vremenu i prostoru
  2) a da se i jave nebi dobili jer Sinj nije ADZ komuna

  Mos mislit da su sad tamo neki Otočani ili Vrlicani sposobni, ZNA SE ko će dobit pa se javljaju radi administralne procedure.

  Točka.

  2
  3
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button