SportTeme

Županija splitsko-dalmatinska dodjelila Hrvacama i Dicmu 70.000,00 kuna za sportske projekte

Splitsko-dalmatinska županija donijela je Odluku kojom dodjeljuju novčanu pomoć za financiranje projekata iz područja sporta u 2019.g.

Za područje Cetinske krajine to obuhvaća gradove općinu Dicmo i Hrvace.

Dicmu se sredstva dodjeljuju za postavljanje rasvjete oko školskih igrališta.

Hrvacama se sredstva dodjeljuju za kupnju sportske opreme omladinskoj školi nogometa.

Povezani članci

6 Komentara

 1. Pa vi ugošćujte župana i župančića (svaki put se dobro nažderu na našim priredbama), lipe Sinju nisu dali 20 godina. Al bitno je da im se naša načelnica smiješi, valjda zna zašto.

  7
  2
 2. Dok je god u Gradu Sinju Miro Bulj na nekakvoj poziciji mi nemamo kruva kod županije i države i ja nebi da kune onima koji mi mate spominju ko Miro. Idite trave sinjani a Miru dajte 30 tisuća kuna primanja misečno

  5
  3
 3. Branitelj,

  dica u gornjim Glavicma će stradati jer na putu u školu, ne da nemju nogostup, već imaju kanal sa obe strane ceste obrastao u trnje. Županijska lova nije HDZ-ova, već naša i ima da daju u minimum infrastrukture bez obzira ko vlada županijom i ko vlada sinjem. Uostalom, sinjem sad vlada HDZ, on kroji proračun grada itd…

  Tebi je ok da su sinjani građani drugog reda u županiji i državi. Lipo.

  5
  1
 4. Dr. Jadrijević je 11 godina na vlasti u Glavicama i Sinju i guzi vas toliko godina. Srećom će dovest nove svježe kandidate i pobjedit će na još 4 godine i guzit vas u Glavicama i te 4 godine. On je dužan rješavat lokalne ceste i nije ga briga za djecu iz Glavica jer tamo i ne živi. Hahahaha dapače imate sadru koju vam dica udišu i kamione njegove koji su uništili i ono malo dobrih cesta i ugrožavaju vam dicu. Ajde Vojko lezi.

  1
  3
 5. Dr. je prošlost. Iza njega ostade samo jedna velika rupa-mega kamenolom u srcu glavica, misto turizma prašina i blato. Ali opet ću reci, ne može županija diliti samo HDZ općinama, to je onda nasilje i prisiljavanje da se glasa za HDZ, praktički opet komunizam i jednoumlje.

 6. Kalo Kolumbo otkrivena je Amerika. Dr. Jadrijević nije prošlost i vjerojatno će i sljedeći put rasturit u Glavicama i eto ima ga. HDZ može i samo čeka da mu vlast padne u ruke i da stave Milu mujsa na listu dobijaju 25%. Otok Đula protiv HDZa i dobija novac Županije. A mi sinjani nemamo Šipiđa, Kalmetu Đulu koji je bdw predsjednik ALKARA ej KK Alkar. Sinjani imate jednoumlje ili DHZ ili SDP i ako nećete nemojte kukat imate Jadrijevića i Bulja neka Vam oni napune proračun.

  1
  3
Back to top button