Ostalo

Nestalo struje u Sinju – „Netko nas sabotira“

Sinoć je iza 21:00 sat došlo do većeg kvara na elektro mreži zbog koje je velik dio Sinja i okolice ostao bez električne energije.

Tako su u mraku večeras ostali Sinj, pojedina naselja Dicma, Hrvaca itd. Kvar je riješen iza ponoći kada je uspostavljena normalna opskrba energijom.

U zadnje vrijeme već nekoliko puta, prvenstveno grad Sinj ostaje, zbog većih kvarova na elektro mreži bez opskrbe električnom energijom što uistinu u današnje vrijeme predstavlja problem većini građana.

Sinoć su na „mukama“ bili mnogi, a navesti možemo 17. S.A.R.S. Music and beer festivala, koji se održava na platou bivše vojarne Ivaniša Nelipića i ugostiteljski objekti, posebno oni koji su imali svečanosti vjenčanja i ostalih organiziranih događanja. Djelomično je rješavan problem s hitnom nabavom, u većini slučajeva neadekvatnim agregatima koji će i ovo ljeto očito biti u modi u gradu Sinju za „Dane Alke i Velike Gospe“. Nemojmo zaboraviti da je i prošle godine za ove dane u večernjim satima grad Sinj bio nekoliko puta bez električne energije.

Trilj je isto imao djelomični nestanak električne energije, gdje je ujedno nastupao i Marko Perković Thompson, no tu je problem riješen u 15 minuta.

„Netko nas sabotira“

Društvene mreže su na činjenicu nestanka električne energije osim negodovanjem, uglavnom reagirale “komičnim” komentarima. Većina se odnosila na dva koncerta koja su sinoć održana u Cetinskoj krajini.

Tako je bilo spominjana osveta Vojke V za lošu rekaciju publike na njegov nastup dan prije na 17. S.A.R.S. Music and beer festivalu, gdje je Vojko „presjekao glavni kabel“ sinjanima.

Struje je nestalo upravo kada je gradonačelnica Kristina Križanac napustila teritorij Grada Sinja i otišla na Thompson koncert u Trilj, gdje je struja odmah i došla po njenom dolasku, da bi mogla pogledati koncert. Naravno, struja je odmah i vraćena Sinju kada se Gradonačelnica vratila u naš Grad – poručuje jedan komentar, aludirajući na trenutnu političku situaciju u Sinju.

HDZ i Ivan Šipić su „naredili“ HEP-u da gasi struju Sinju jer je u Trilju Thompson, a u Sinju 17. S.A.R.S., odrešit je bio jedan komentator.

Naravno tu je uvijek i standardni komentar da je ovo smišljena pronatalitetna politika.

Ujedno je i „ljepljen“ sada već poznati refren Vojke V:

„Neko me sabotira
možda je Vlada
možda su Srbi
možda masoni
neko me sabotira“

Povezani članci

10 Komentara

  1. Hahaha Kristina je stvarno bila došla u Trilj kada je nestalo struje u Sinju.
    Koncert odličan Šipić je AS.

    7
    4
  2. Šipić zna šta radi, vodi svoj grad i osluškuje bilo naroda. U Sinju je sve polumrtvo, sad i dotrajala trafostanica u Ruduši puca svako malo..
    A još nisu ni počeli glavni dani. Pohvala i ovom portalu na kojem sam jedino naša članak o ovom problemu struje, nigdi drugo. Slobodna Dalmacija piše samo o svom požaru u skladištu, velike stvari. Ionako je ta novina nikakva postala već odavno.

    10
    2
  3. Perkane a di je sinjski Ivan Šipić. Sinj ima 26000 stanovnika centar krajine pa da jedan nije ko Šipić. Je li to Kristina Križanac, Miro Bulj, Anđeko Bilandžić, Stipislav Jadrijević, Nikola Vučković, Joško Kontić, Mate Jukić di je.

    6
    2
  4. Naivni li ste….
    U Trilj se sliva lova opreznih obveznika, županija i država daju novce sredini di HDZ vlada 30 godina to je sva mudrolija, Šipic, Marko,Janko ….isto bi bilo. Ali triba imat želudac dati glas HDZu.

    Pogledajte samo ceste kroz Sinj, pogledajte ceste kroz susjedne općine. Naprosto se iz aviona vidi da HDZ kroz svoje ljude u hrvatskom cestama sabotira Sinj, i tako 10ke drugih primjera.

    8
    3
  5. Pa glasajmo onda za hdzovca ili sdpovca i rješen problem. Srećom nije tako. Đula u Otoku i Petrina u Primoštenu su protiv HDZ-a i opet natraju kune u svoj kraj od tih istih hdzovaca. Mi se pravimo pametni i ništa nemamo od sve sile ministara i svih predsjedničkih funkcija. Mi i Miro Bulj im mater mrtvu spominjemo a Kristina proziva u Slobodnoj Kolindu šta joj se ne javi na raport na Radošić prije nego uđe u Sinj. Pa tko će dat takvima išta. Nađimo pametnog.

  6. Konvertit i Rošula, u pravu ste! Problem je jedino šta mi nismo jedni za druge, nego smo jedni kontra drugih! Tako i ovaj portal pere po Jadrijeviću (da je netko drugi bilo bi isto) i navlače vodu na hdz! Naravno da će lokalni hdz-ovac izvuć sredstva od županije (Boban) prije Jadrijevića (ili bilo koga drugoga) i onda će ispast sposoban i pošten. Na taj se način daju smjernice komu dat glasove i podobni opet nadvladaju sposobne… I evo nas!

  7. 1 kn HDZ nije uložio u Sinj 30 god. Svu lovu je dao okolnim općinama-selima.
    Kad tome dodamo našu ekstremno nesposobnu nezavisnu listu koja se bavila samo uhljebljivanjem, ostaje da zaključimo da se je Sinj grad prepušten sam sebi. Propadali su i nestajali i veći gradovi….

    2
    3
  8. A onda ništa osuđeni smo glasat za hdzovca ma koji bio i bit pametni ko triljani a ne pravit se toša i žugat na okolne općine.
    A Jadrijević nas je izdao 3 puta da je to strašno ništa nisu učinili za grad i šta su mogli. A možete zamisliti Mira Bulja da nas vodi. Jadna nam majka.

    2
    1
  9. Samo postoji i neki minimum koji država/županija moraju dati lokalnim jedinicama bez obzira tko tamo vlada. Nije u redu da je cesta kroz Brnaze sastavljena od 1000 zakrpa dok se kroz Trilj stavlja novi sloj svako 2 godine. Nije u redu da Dica kroz glavice imaju kanal uz cestu za ‘šetnju’ dok se u trilju ruše postojeći nogostupi da bi se stavili novi dekorativni. Pričam o minimumu sigurnosti i funkcionalnosti.

    5
    1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button