Ostalo

Crkvene napovijedi za 6 vjenčanja

Ženidbene napovijedi:

1. Ženi se Josip Gotovac, sin Ivana i Marije r. Grbeša, mladić iz Splita i uzima Mirelu Maganjić, kći Duje i Ruže r. Mihaljević. Djevojka iz Čitluka. Vjenčanje u petak, 7. listopada u Sinju.

2. Ženi se Robert Zulim, sin Ivice i Barbare r. Wolzniak, mladić iz Segeta Donjeg i uzima Antoniu Gaurinu, kći Vlade i Tonke r. Dinarina. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 7. listopada u Sinju.

3. Ženi se Ivan Bešlić, sin Ante i Nedjeljke r. Prološčić, mladić iz Sinja i uzima Lanu-Kiru Mraz Mišurac, kći Emila Mraza i Vlaste Mišurac. Djevojka iz Zadra. Vjenčanje u subotu, 8. listopada u Sinju.

4. Ženi se Petar Vidić, sin Jure i Lucije r. Botica, mladić iz Radošića i uzima Anu Norac-Kevo, kći Joze i Ive r. Džimbeg. Djevojka iz Otoka. Vjenčanje u subotu, 8. listopada u Otoku.

5. Ženi se Ante Bikić, sin Stipe i Mirjane r. Jukić, mladić iz Sinja i uzima Klaudiju Gusić, kći Joze i Jake r. Lučić. Djevojka iz Graba. Vjenčanje u subotu, 8. listopada u Grabu.

6. Ženi se Slavko Filipović-Grčić, sin Mladena i Grozdane r. Ruščić, mladić iz Sinja i uzima Annu Carmen Barišić, kći Antona Paula i Karoline r. Dujmović. Djevojka iz Rakitna. Vjenčanje u subotu, 8. listopada u Rakitnu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button