Ostalo

Crkvene napovijedi za 7 vjenčanja

1. Ženi se Marko Bužančić, sin Mladena i Tatjane r. Peković, mladić iz Splita i uzima Katarinu Župić, kći Stipe i Dijane r. Bilić. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u nedjelju, 18. rujna u Sinju.

2. Ženi se Mario Ergović, sin Zdravka i Mladenke r. Jenjić, mladić iz Sinja i uzima Mariju Librenjak, kći Boška i Snježane r. Alebić. Djevojka iz Karakašice. Vjenčanje u petak, 23. rujna u Sinju.

3. Ženi se Jerko Čugura, sin Ante i Mirjane r. Lipotić-Piroga, mladić iz Jasenskog i uzima Martinu Čović, kći Nenada i Zdenke r. Žigo. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 23. rujna u Sinju.

4. Ženi se Vlado Rajčić, sin Paška i Marije r. Bilić, mladić iz Unešića i uzima Marijanu Čorić, kći Ivana i Nevenke r. Vasilj. Djevojka iz Selišta (Župa Kruševo – BiH). Vjenčanje u subotu, 24. rujna u Sinju.

5. Ženi se Josip Vrgoč, sin Mate i Margite r. Domazet-Lošo, mladić iz Brnaza i uzima Klaru Banovac, kći Zdravka i Željke r. Ledenko. Djevojka iz Bitelića. Vjenčanje u subotu, 24. rujna u Sinju.

6. Ženi se Ivan Prolić, sin Slavka i Milene r. Stupalo, mladić iz Satrića i uzima Jelenu Mihaljević, kći Ante i Anite r. Čović. Djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 24. rujna u Sinju.

7. Ženi se Ivan Gabrić, sin Tome i Zorke r. Krajina, mladić iz Tomislavgrada i uzima Kristinu Vlašić, kći Jerka i Tonke r. Vučak. Djevojka iz Radošića. Vjenčanje u subotu, 24. rujna u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button