Ostalo

Crkvene napovijedi za 8 vjenčanja

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI:

1. Ženi se Mario Hrste, sin Miljenka i Jagode r. Vučković, mladić iz Sinja i uzima Stipanku Mandac, kći Branka i Marije r. Karačić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u petak, 23. lipnja u Sinju.

2. Ženi se Mario Vukorepa, sin p. Jure i Nade r. Kero, mladić iz Drniša i uzima Paulu Romac, kći p. Frane i Dragice r. Šupljić-Knez, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak, 23. lipnja u Sinju.

3. Ženi se Nikola Vizec, sin Željka i Marije r. Dananić, mladić iz Zagreba i uzima Irenu Titlić, kći Ivana i Mirjane r. Kanaet, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 23. lipnja u Sinju.

4. Ženi se Marko Majić, sin Ante i Vlatke r. Barać, mladić iz Sinja i uzima Ivonu Mijoč, kći Borisa i Ane r. Zrno, djevojka iz Zenice. Vjenčanje u petak, 23. lipnja u Sinju.

5. Ženi se Petar Živaljić, sin Mira i Snježane r. Jozić, mladić iz Trilja i uzima Romanu Dolić, kći Romea i Zrinke r. Barać, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 24. lipnja u Sinju.

6. Ženi se Stipe Bilokapić, sin Duška i Boženke r. Projić, mladić iz Gljeva i uzima Anu Čović, kći Željka i Anastazije r. Delonga, djevojka iz Radošića. Vjenčanje u subotu, 24. lipnja u Sinju.

7. Ženi se Ante Buljac, sin Perice i Sanke r. Mandac, mladić iz Hrvaca i uzima Mariju Matković, kći Antuna i Marine r. Bilandžić, djevojka iz Zagreba. Vjenčanje u subotu, 24. lipnja u Sinju.

8. Ženi se Frano Vučković, sin Dražana i Tomažine r. Banić, mladić iz Brnaza i uzima Jelenu Petrović, kći Drage i Ankice r. Omazić, djevojka iz Zagreba. Vjenčanje u subotu, 24. lipnja u Zagrebu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button