Ostalo

Crkvene napovijedi za 8 vjenčanja

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI:

1. Ženi se David Kunac, sin Ivana i Božene r. Vojković, mladić iz Brnaza i uzima Anđelu Vučković, kći Nevena i Verice r. Bulović, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 2. lipnja u Sinju.

2. Ženi se Hrvoje Šundov, sin Marka i Zdenke r. Mrkonjić, mladić iz Knina i uzima Tinu Paleško, kći Zdravka i Nediljke r. Grubišić-Čabo, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 2. lipnja u Sinju.

3. Ženi se Tomislav Haus, sin Antuna i Nadice r. Mirt, mladić iz Zagreba i uzima Ninu Domazet, kći Damira i Ive Ane r. Maleš, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 2. lipnja u Zagrebu.

4. Ženi se Dinko Radan, sin Ante i Snježane r. Poljak, mladić iz Sinja i uzima Teu Pavlović, kći Ante i Marijane r. Podrug, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 3. lipnja u Sinju.

5. Ženi se Damir Žmire, sin Anđelka i Branke r. Vukasović-Lončar, mladić iz Karakašice i uzima Anđelu Kotromanović, kći Ante i Ivanke r. Laco, djevojka iz Potravlja. Vjenčanje u subotu, 3. lipnja u Sinju.

6. Ženi se Duško Šimac, sin Zdravka i Ljiljane r. Dolić, mladić iz Sinja i uzima Petru Vukasović-Lončar, kći Vedrana i Line r. Pupić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 3. lipnja u Sinju.

7. Ženi se Ivan Pavić, sin Milenka i Ivanke r. Bilonić, mladić iz Sinja i uzima Maju Milanović, kći Gorana i Ane r. Matković, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 3. lipnja u Sinju.

8. Ženi se Ćiril Crnjac, sin Dušana i Anđelke r. Križanac, mladić iz Glavica i uzima Deu Mariju Liović, kći Marka i Vedrane r. Poljak, djevojka iz Zasioka. Vjenčanje u subotu, 3. lipnja u Zasioku.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button