Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženio se Branimir Jagnjić, sin Mira i Ivanke r. Župić, iz Sinja i Marija Vučković, kći Joze i Jele r. Bilandžić, iz Sinja. Vjenčanje bilo u nedjelju, 20. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Ivan Marković, sin Darka i Vesne r. Ćurković, iz Otoka i Katarina Smoljo, kći Ante i Anite r. Veselica, iz Sinja. Vjenčanje u petak, 25. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Ante Marić, sin Lovre i Marije r. Tadić, iz Brnaza i Dijana Buljan, kći Ivana i Nade r. Runje, iz Sinja. Vjenčanje u petak, 25. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Dino Brčić, sin Stipe i Ljilje r. Ćurković, iz Otoka i Antonija Dragušica, kći Ivana i Ivanke r. Kotromanović, iz Sinja. Vjenčanje u subotu 26. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Jure Kalajžić, sin Ante i Tee r. Parađina, iz Splita i Martina Boduljak, kći Stipe i Nede r. Milković, iz Splita. Vjenčanje u subotu, 26. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Jure Bojčić, sin Mate i Gordane r. Čipčić, iz Splita i Martina Jukić, kći Zorana i Anite r. Ivković, iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 26. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Kristijan Žaja, sin Svete i Natalije r. Kekelić, iz Trogira i Petra Bilobrk, kći pok. Šimuna i Zdravke r. Grubišić, iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 26. 9. 2020. u Sinju.

Ženi se Mile Marunica, sin Nikole i Mare r. Liović, iz Vučipolja i Ivana Matić, kći Zorana i Ines r. Lulić, iz Splita. Vjenčanje u subotu, 26. 9. 2020. u Sinju.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button