Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

Ženidbene napovijedi:

1. Ženi se Stjepan Lelas, sin Zvonka i Ankice r. Šimac, mladić iz Sinja i uzima Inu Preosti, kći Josipa i Luce r. Žanko. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 9. rujna u Sinju.

2. Ženi se Mateo Patrlj, sin Predraga i Đurđice r. Kihalić, mladić iz Imotskog i uzima Martu Boko, kći Ante i Marine r. Mikulić. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 9. rujna u Imotskom.

3. Ženi se Ante Dubravica, sin Zvonka i Suzane r. Troskot, mladić iz Stankovaca i uzima Karolinu Balajić, kći Šimuna i Marije r. Vuko. Djevojka iz Karakašice. Vjenčanje u subotu, 10. rujna u Sinju.

4. Ženi se Zvonimir Malbaša, sin Frane i Marije r. Bilić, mladić iz Brnaza i uzima Petru Kudrić, kći Branka i Radmile r. Leventić. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 10. rujna u Sinju.

5. Ženi se Lovre Runje, sin Zorana i Jožice r. Pečavar, mladić iz Jasenskog i uzima Anu Kalazić, kći Stanislava i Snježane r. Dukmenić. Djevojka iz Šljivoševaca. Vjenčanje u subotu, 10. rujna u Sinju.

6. Ženi se Mate Labrović, sin Bartula i Dragice r. Librenjak, mladić iz Glavica i uzima Andreu Doljanin, kći Joska i Anđelke r. Poljak. Djevojka iz Hrvaca. Vjenčanje u subotu, 10. rujna u Hrvacama.

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button