Ostalo

Demantij Davora Bogdana u ime kluba „BOSS“ na vijećničko pitanje (foto ugovora)

Davor Bogdan u ime kluba „BOSS“ uputio je demantij članka ‘Ide li javni natječaj Grada Sinja za zakup kluba „Boss“ na sinjskom aerodromu?‘, koji je objavljen danas na portalu Sinjska rera. Demant prenosimo u cijelosti:

Poštovani ,
Vaš cijenjeni portal objavio je dana 24.listopada 2019, članak pod naslovom “ Ide li javni natječaj grada Sinja za zakup kluba BOSS na sinjskom aerodromu “, u kojem gradski vijećnik HDZ-a Marko Križanac, plasiranim neistinama, narušava ugled kluba BOSS i svih njegovih zaposlenika. Radi istinitog izvješćivanja javnosti, u cijelosti demantiram tvrdnje da je klubu BOSS istekao Ugovor o najmu s gradom Sinjom, te da se očekuje raspisivanje novog ugovora. Odgovorno tvrdim da važeći Ugovor kluba BOSS nije istekao, a u prilog mojoj tvrdnji, dostavljam kopiju Ugovora iz koje se jasno i nedvosmisleno vidi da je Ugovor aktivan te da istječe u prilogu navedene godine godine. Uvažavajući funkciju gradskog vijećnika, držim da se svaki javni istup mora bazirati samo na činjenicama i istini, kako se nebi manipuliralo građanima radi sitnih političkih interesa. Klub BOSS i njegovi zaposlenici i dalje će pružati vrhunsku uslugu svojim gostima, pri tom vodeći računa da svojim radom promičemo turističke potencijale
Sinja i Cetinske krajine.
Sukladno Zakonu o informiranju , molim da objavite ovaj demantij na
stranicama vašeg cijenjenog portala !!!
Davor Bogdan u ime kluba BOSS

Povezani članci

12 Komentara

 1. Pročitam vječnićko pitanje, pročitam demant, pogledam ugovor na kojem piše 5 godina s mogućnošću produženja još 5 godina – PAMETNOME DOSTA.

  18
 2. Ovo je prvi demantij na vjećničko pitanje u povijesti u RH, znači pitanje nije dezinformacija, to samo može biti odgovor.. 🤦‍♂️

  17
  1
 3. Kako očekivamo da se išta rješi u Sinju kada otvaranje bilo koje teme ili čak obično pitanje postavljeno od izabrane osobe na legitiman način vodi ka reakciji osoba koje čuvaju svoj osobni interes. Boss je grada Sinja a nije ničiji privatni i svaka rasprava o njegovom gospodarenju je dobra, a ne da na obično pitanje privatnik reagira ko na dezinformaciju i politicku igru.

  16
  1
 4. demantiram pitanje..a lika..nije taj poštene pare u životu zaradio,,ni on ni brat mu..

  19
  3
 5. Eto zato ste vi šta pitate i dežurni moralisti sve pošteno zaradili.. Kad je bez grijeha nek se otkrije imenom i prezimenom i baci kamen prvi..

  5
  14
 6. Neka vjećnici pogledaju i Ugovor iz 88. koji je ima Rajko pa neka pojasne kako je Grad po tom Ugovoru uopće izgubio spor. Koliko je Grad po toj presudi treba isplatit odštete privatniku za njegov poslovni rizik?

 7. Interes, mreža, kompenzacija, pritisak, ucjena , pogodovanje, moj dio … tu smo di jesmo

  2
  1
 8. Tribalo je pitat za štekat sa zapadne , južne i sjeverne strane koji se ne spominje u ugovoru??

 9. Armani svaka čast potpišeš jedno uzmeš sve i ne plaćaš to eto kako stoji stanje svi uzimaju od grada Sinja i prave se pametni. Tko štiti interese Sinja. Tko.

 10. Možda je tribalo pitat da objasni kako je moguće da su sklopili Ugovor o najmu sa obrtom koji je u blokadi više od 2.400 dana…
  Kako vrši podmirenje obveza najma prema gradu i da li ih podmiruje?

 11. Ko ovde koga mulja dajte natječaj 7 da vidimo cinenu zakupa. Ugovor lipo piše 5 godina s mogućnošću dakle mogućnošću produljena i basta. Daj kike natječaj.

Back to top button