Sport

[FOTO I VIDEO] – “Mali junaci” u sinjskim vrtićima

NK Junak Sinj nastavio je s provedbom projekta eksperimentalne škole “Mali Junaci” koji  je obuhvatio i vrtićke skupine, a posebno djecu od 5 i 6 godina starosti.

Ovoga puta program se  provodio u dječijem vrtićiću “Bili Cvitak” gdje  se u sportskom ozračju i ugodnoj atmosferi najmlađima ukazalo  na vrijednosti i prednosti sporta i sportskog načina života. Djeca su uživala te su iskazala veliki interes, a NK Junak Sinj će povećati broj angažiranih trenera kako bi sva djeca ostvarila pravo upisa.

Podsjetimo, projekt je sufinanciralo Ministarstvo turizma i sporta u iznosu od 91.700 kn, dok će NK Junak Sinj sudjelovati u iznosu s 27.000kn vlastitih sredstava.

Projekt Eksperimentalne škole nastavlja se  idući tjedan kada će se posjetiti  ostali vrtići. Treninzi će se održavati nekoliko puta tjedno u jutarnjem i popodnevnom terminu. Svi prijavljeni biti će uključeni u najskorijem roku.

Predsjednik NK Junak Frano Boko zahvalio se svim sudionicima u projektu:

„ Zahvaljujem se svima, a posebno ravnateljici vrtića Mirjani Pavić, svim tetama u vrtiću i OŠ Marko Marulić koja nam je ustupila igralište na korištenje. Zahvalni smo i Gradu Sinju koji prati rad škole te nas u svakom smislu podržava u provedbi projekta te nam je potpora u promociji sporta među našim malim junacima“, istaknuo je Boko.

U priloženom videu te na slikama možete vidjeti kako je samo druženje izgledalo te možete poslušati izjave direktorice vrtića Mirjane Pavić, predsjednika Junaka Frane Boke te kondicijskog trenera Drage Horvata.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button