Vijesti

Gradonačelnica imenovala dodatne članove Stožera civilne zaštite Grada Sinja – tko su novi članovi?

Nakon našeg članka “Gradonačelnica u izolaciji, dogradonačelnici razvlašteni, članovi stožera upitni – tko upravlja Sinjem i kriznom situacijom” stigla nam je obavijest da je gradonačelnica Sinja Kristina Križanac imenovala dodatno 6 članova Stožera civilne zaštite Grada Sinja.  Ujedno smo i dobili Odluku koju možete pročitati u cijelsoti ispod ove objave i saznati tko su novi članovi Stožera.

Slijedi obavijest koju smo upravo dobili:

Radi povećanja kapaciteta i veće operativnosti Stožera civilne zaštite Grada Sinja u ovoj zahtjevnoj situaciji vezano uz   prevenciju, zaštitu i sprječavanje širenja pandemije  koronavirusa (COVID-19), gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, dana 23. ožujka 2020. godine  imenovala je dodatnih 6 osoba  u sastav Stožera, tako da Stožer trenutno broji 17 članova.

 

Gradska uprava Grada Sinja, Stožer Civilne zaštite Grada Sinja, kao i ostale interventne službe, gradske tvrtke i ustanove sa svojim ljudstvom i resursima, prilagođeno trenutnoj situaciji i Odlukama  Nacionalnog  stožera, redovito obavljaju svoje djelatnosti i poslove te pritom svi zajedno pozivaju na pribranost, odgovorno ponašanje i pridržavanje donesenih  uputa i odluka zdravstvenih institucija i Stožera civilne zaštite svih razina.

Dodani članovi stožera su: Ivan Medvid, Boris Bikić, Zoran Marasović, Tomislav Bilić, Mirko Penić i Luka Alebić.

 

Link ns Odluku:   ODLUKA OD ID STOŽER

 

Gradonačelnica u izolaciji, dogradonačelnici razvlašteni, članovi stožera upitni – tko upravlja Sinjem i kriznom situacijom

Povezani članci

6 Komentara

 1. A di su vijećnici Žarko Delić Maći, dr. Stipislav Jadrijević , Miro Bulj, Jole, HDZovci u Stožeru. E nemoš ovako Kristina nije pošteno ovo su sve sami radnici.

  11
 2. Nataša znamo da visiš na RERI, al pristani nas kopirat🤣😉

  5
  3
 3. Novi članovi… Alooo tko? Što? Guzičari Kristine..
  Šta mene nije stavila? Šta nije napravila javni poziv za sve zainteresirane? Pa odabrala.. Ja sam sam isto spreman, Kristina, po kojem odabiru??..

  5
  3
 4. Ovo pojačanje kao da treba pripremit slet rekreativnih sportaša. U gradu imamo desetine ljudi kojo su iznijeli krize i stresove ratnih 90 ih, bili u stožerima ratnih brigada, je li ih itko pita da se uključe bez obzira šta nisu u strankama i odborima?

  2
  9
 5. Bio sam brigadir na radnoj akciji izgradnje pruge Brčko-Banovići i znam kako se organizira omladina kad je najteže.
  A evo nitko me nije pozvao da budem komandir u stožeru.
  Duboko sam iznenađen i uvređen!!!

  13
  3
 6. Skoro pa smišno da nije ova situacija. Radi se o ljudima koji znaju odredit prioritete, dati smjernice, donosit teške odluke i provoditi ih stručno i odgovorno. Ovi za sada su samo repetitor vijesti. Ora, ko ondašnji brigadir podoban si i sad ko i tada pa si moga i u stožer.

  3
  7
Back to top button