Vijesti

Gradonačelnica imenovala dodatne članove Stožera civilne zaštite Grada Sinja – tko su novi članovi?

Nakon našeg članka “Gradonačelnica u izolaciji, dogradonačelnici razvlašteni, članovi stožera upitni – tko upravlja Sinjem i kriznom situacijom” stigla nam je obavijest da je gradonačelnica Sinja Kristina Križanac imenovala dodatno 6 članova Stožera civilne zaštite Grada Sinja.  Ujedno smo i dobili Odluku koju možete pročitati u cijelsoti ispod ove objave i saznati tko su novi članovi Stožera.

Slijedi obavijest koju smo upravo dobili:

Radi povećanja kapaciteta i veće operativnosti Stožera civilne zaštite Grada Sinja u ovoj zahtjevnoj situaciji vezano uz   prevenciju, zaštitu i sprječavanje širenja pandemije  koronavirusa (COVID-19), gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, dana 23. ožujka 2020. godine  imenovala je dodatnih 6 osoba  u sastav Stožera, tako da Stožer trenutno broji 17 članova.

 

Gradska uprava Grada Sinja, Stožer Civilne zaštite Grada Sinja, kao i ostale interventne službe, gradske tvrtke i ustanove sa svojim ljudstvom i resursima, prilagođeno trenutnoj situaciji i Odlukama  Nacionalnog  stožera, redovito obavljaju svoje djelatnosti i poslove te pritom svi zajedno pozivaju na pribranost, odgovorno ponašanje i pridržavanje donesenih  uputa i odluka zdravstvenih institucija i Stožera civilne zaštite svih razina.

Dodani članovi stožera su: Ivan Medvid, Boris Bikić, Zoran Marasović, Tomislav Bilić, Mirko Penić i Luka Alebić.

 

Link ns Odluku:   ODLUKA OD ID STOŽER

 

Gradonačelnica u izolaciji, dogradonačelnici razvlašteni, članovi stožera upitni – tko upravlja Sinjem i kriznom situacijom

Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. A di su vijećnici Žarko Delić Maći, dr. Stipislav Jadrijević , Miro Bulj, Jole, HDZovci u Stožeru. E nemoš ovako Kristina nije pošteno ovo su sve sami radnici.

  11
 2. Novi članovi… Alooo tko? Što? Guzičari Kristine..
  Šta mene nije stavila? Šta nije napravila javni poziv za sve zainteresirane? Pa odabrala.. Ja sam sam isto spreman, Kristina, po kojem odabiru??..

  5
  3
 3. Ovo pojačanje kao da treba pripremit slet rekreativnih sportaša. U gradu imamo desetine ljudi kojo su iznijeli krize i stresove ratnih 90 ih, bili u stožerima ratnih brigada, je li ih itko pita da se uključe bez obzira šta nisu u strankama i odborima?

  2
  9
 4. Bio sam brigadir na radnoj akciji izgradnje pruge Brčko-Banovići i znam kako se organizira omladina kad je najteže.
  A evo nitko me nije pozvao da budem komandir u stožeru.
  Duboko sam iznenađen i uvređen!!!

  13
  3
 5. Skoro pa smišno da nije ova situacija. Radi se o ljudima koji znaju odredit prioritete, dati smjernice, donosit teške odluke i provoditi ih stručno i odgovorno. Ovi za sada su samo repetitor vijesti. Ora, ko ondašnji brigadir podoban si i sad ko i tada pa si moga i u stožer.

  3
  7

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close