PolitikaTeme

Gradonačelnica imenovala vijećnika Žarka Delića u Nadzorni odbor Kamičak d.o.o.

Grad Sinj, kojeg zastupa gradonačelnica Kristina Križanac, kao osnivač društva s ograničenom odgovornošću, Kamičak d.o.o. za upravljanje parkiralištima, Sinj, je donijela Odluku o izboru člana Nadzornog odbora trgovačkog društva Kamičak d.o.o.

U Nadzorni odbor Kamička d.o.o. izabire se bivši vijećnik ND dr. Jadrijevića, vijećnik Žarko Delić iz Sinja.

Drugi član Nadzornog odbora i predstavnik Grada je Nikola Saratlija i treći član NO je Mile Alat koji predstavlja djelatnike Kamička i koji je na nedavnim izborima unutar firme za predstavnike djelatnika pobijedio protukandidata Stipu Blajića.

Inače je Kamičak d.o.o. do ovog izbora bio godinu dana bez nadzornog odbora, jer Grad odnosno gradonačelnica Kristina Križanac nisu našli za shodno ispoštivati zakone i imenovati kao osnivač svoje članove Nadzornog odbora. Sada je sastav Nadzornog odbora potpun i očekivaju se prvi potezi Nadzornog odbora ove gradske firme koja ne može pozitivno poslovati bez dotacija iz Gradskog proračuna.

Policija „upala“ na sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja

Povezani članci

14 Komentara

 1. Šta je ovog lažnog branitelja, lažnog ustašu, doktorovog isprdka koji je izda i privario Mira Bulja prije njegova uzleta i falio ko nikad u životu imenovala?
  Pa taj u svojoj kući red nemoze uvest a ne u javnom poduzeću. Koliko ja znan on nije ni srednju završio a sad se prometom triba bavit.

  19
  1
 2. Kike kako si mogla ovo napraviti a tuka je pokojnog gradonačelnika Glavana, ruka ti se osušila kojom si potpisala.

  13
  1
 3. Mili bože ovaj ne može ni sebe nadzirati a kamo li kamičak. A neka uživa još koji mjesec pa mu je gotovo s političkom karijerom. Jedino ako se opet miro i doktor dogovore pa ga stave na nečiju listu. Sad je red da ide na mirovu stranu, njemu je potribniji.

  15
  1
 4. šta se čudite ka niste znali da se sve rješava u gradu priko familije panza jedino oni još podržaju kristinu ostali su svi digli ruke. mači je rodbinski povezan sa panzičima i tako to bude

  18
  1
 5. Sramota i dno dna ! ! !
  Pa je li ona svjesna ko je Delić ? ! *
  Na stranu šta je sve radio u ratu iako je to neoprostivo i nemože se zaboravit…. ali on je nedavno osuđen zbog prjetnje zaposleniku grada na radnom mistu i pokuša je prid kristinom i 20 vijećnika napast vijećnicu Ivanu Šabić zbog čega je došla policija u vijećnicu i onda ga doktor izbacio iz liste ! ! !
  Kristina imaš li i malo obraza ? ? ?

  15
  1
 6. ne budite naivni nikad nebi maći samostalno priša doktoru da nije bilo dogovora bulj-jadrijević.sve je to planski odigrano pa i danas pratite i recite jedan jedini put kad je miro ostavio doktora na cjedilu?nikad nije i uvik pušu u istu tikvu!

  14
  2
 7. Bas su mi lip par. Koliko se toga nakotilo u vodovodu, čistoći, općini, karmičku…

  18
  1
 8. Sinju grade, od davnine smrade, u tebi se živit ne dade!
  p.s.
  Inspirirano ovakvim likovima!

  13
  1
 9. jesu li maci i brat mu ante vratili partijske knjizice?

  13
  1
 10. Tako je u Sinju uvik bilo. Dok protuhe napreduju i postaju uvaženi ljudi, dotle se pošten narod mora crvenit od srama.

  15
  1
 11. Kažete imao je partijsku knjižicu a danas nije u HDZu, čudno neviđeno.

  11
  4
Back to top button