Vijesti

Gradonačelnik Bulj na misi za studente Cetinske krajine

Gradonačelnik Grada Sinja  Miro Bulj prisustvovao je svečanom misnom slavlju za studente Cetinske krajine koja je održana u Zagrebu u subotu, 08. listopada.  povodom početka nove akademske godine. Misno slavlje predvodio je gvardijan svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske fra Marinko Vukman uz koncelebraciju tri sinjska svećenika: fra Tina Labrovića, fra Ante Bešlića i novog đakona fra Josipa Jurića Šolte.

Studentskom slavlju pridružila se i klapa Sinj koja večeras ima koncert u HNK u Zagrebu.

Sveta misa za studente Cetinske krajine organizira se već tradicionalno, 18 godina zaredom. Nakon mise sve prisutne pozdravio je predsjednik Udruge Krešimir Bikić i gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj koji je studentima zaželio uspješnu novu akademsku godinu.

„Siguran sam da ste svi ovdje dobri studenti i kako ćete sve svoje fakultetske obaveze završiti u roku, Grad Sinj i ja kao  gradonačelnik ću Vam uvijek biti na usluzi, ako bilo kome od Vas nešto zatreba znate da na mene i svoj Grad možete računati. Vjerujem da ćete se svi poslije završenog fakulteta željeti vratiti u Sinj da u njega ugradite stečena znanja. Sinj Vas s radošću očekuje“, rekao je sinjski gradonačelnik Bulj studentima.

Nakon misnog slavlja organiziran je prigodan domjenak u prostorijama Kluba Sinjana u Masarykovoj ulici u Zagrebu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button