Politika

HDZ Sinj – 320 tisuća eura i za vrtić u Glavicama !

Priopćenje GO HDZ Sinj s ilustriranom slikom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Nakon povijesne blamaže gradonačelnika Mira Bulja, radi čijeg nerada je uslijed manjkave dokumentacije odbijen projekt financiranja Izgradnje dječjeg vrtića u Glavicama bespovratnim europskim sredstvima, i tako Sinj ostao kao jedan od rijetkih gradova koji od ponuđenih milijardu i dvjesto milijuna kuna nije povukao niti cent –  projekt i ovaj put  spašava Vlada RH i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Resorni ministar Šime Erlić danas je iz Programa gospodarske i društvene revitalizacije Dalmatinske zagore odobrio iznos od 320.000 eura (2.411.040,oo kn) nacionalnih sredstava za projekt izgradnje vrtića u Glavicama.

Podsjetit ćemo da su  prije nepunih mjesec dana, Vlada RH i Ministarstvo osigurali dodatnih 1,2 milijuna eura za projekt sinjske Aglomeracije.

Nastavak je to kontinuirane potpore Vlade RH i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, sinjskim gradskim projektima, na čemu još jednom zahvaljujemo predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću, kao i resornom ministru Šimi Erliću, kojem smo u nedavnom susretu međuostalim  također izložili i važnost ovog projekta.

Naravno, ni ovaj put od gradonačelnika Bulja ne očekujemo barem kurtoaznu zahvalu.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SIN

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button