Ostalo

Izvođenje radova izgradnje kolektora podsustava Glavice zapad u duljini 233m

Ovim putem Vas obavještavamo da će od ponedjeljka 29.08.2022. započeti s izvođenjem radova izgradnje kolektora Podvornice 3 podsustava Glavice zapad sliva Podvornice u duljini cca 233m.

U prilogu situacija sa predmetnom lokacijom, elaborat prometne regulacije i suglasnost na navedeni elaborat.

banner

Povezani članci

7 Komentara

  1. Nista ne zatrpavaju niti ista završavaju, sami kaos kroz glavice, dica iz vrtića bi brže i kvalitetnije radili ovo kroz glavice.

  2. Dobro se zeleni ova njiva uz igralište, puno bolje od pomoćnog igrališta a kamoli od okolnih njiva. Umitni gnjoj poskupio duplo a vodu ionako plaća grad.

  3. Tlocrt, tereni NK glavica se natapaju vodom iz vlastite bušotine napravljenom od donacija, malo primitivno izgleda ali vode ima. Nije to kućica- strojarnica kao na tekstilčevom .Njiva do je pokošena pred kišu pa ditalina udarila. Nista grad Glavicama ne placa, zadnja rupa na sviralu.

  4. Jadne NK Glavice, jučer reflektori svitle od 16 sati a sunce zašlo u 19 i 37, biće i struja od donacija se plaća. Kako je ugašen strai NK Glavice, bez skupštine i bez stečajnog postupka a formiran “novi NK Glavice i to 1991.” . Ili bješe 1996. ko će to više pratit.

  5. NK glavice su ugašene zbog oko 100 000 kn duga, u tom razdoblju i junak i Tekstilac su imali veci dug al junak i Tekstilac su tad imali ljude od političkih opcija ‘koje igraju’ pa su ih zastitili. A reflektori svitle jer dica igraju turnir ili mozda junakove zvijezde (4 HNL) treniraju (oru) glavicki teren.

  6. Stoj, kažeš 100 000 kuna duga a ne tko ga je stvorio i kako, tko je podnio izvještaj o tome i kome, je li Skupština kluba o tome išta raspravila, odlučila ili je proveden stečajni postupak. Ima li rješenje državne uprave o gašenju kluba na zakonit način? Ne može se samo tako ugasiti klub i formirati drugi te time prebrisati brojne nepravilnosti, naročito financijskog poslovanja. Reflektori dici za igrat ne tribaju u 16 sati. Frustracija ti je ogromna pa je najbolje stati sa ovom temom.

  7. Tlocrt, 2018. pogledaj dug junaka i tekstilaca i kako grad uliće popeglati ga (pa onada neam potrebe postavljati pitane ko ih je jamio, bilo, prošlo). Za ovih 100 000 kn duga nk glavica postoje imena i prezimena, rado bi da se malo pročačka, bar da se kaže ko ih je stvorio, javno neka se čuje, neka se bar neki osramote ako već neće odgovarati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button