Vijesti

Junak slavi 107. rođendan

Osnovan 18.7.1916. godine, egzistirao kroz 7 različitih država, ponosno i čvrsto stoji na nogama sve do danas. Najdraži starac, ponos Grada i stil života. Klub velikog imena, bogate povijesti i iznimne tradicije.

Osvrnemo li se na proteklu godinu, ostvaren je izniman napredak po infrastrukturnom pitanju te je poboljšana kvaliteta treninga budući su djeca napokon počela trenirati na terenu s umjetnom travom. Nabavljene su značajne količine sportske opreme, proveden je projekt eksperimentalne škole “Mali Junaci” gdje smo Junak približili našim najmlađima u vrtićima.

Projektirani su brojni značajni projekti za daljnji infrastrukturni napredak, gotov je glavni projekt rasvjete za Gradski stadion, projekt solarnih panela na krovu Gradskog stadiona, idejni projekt realizacije istočne tribine, projekt obnove svlačionica pokraj terena s umjetnom travom, …

Uprava kluba ulaže maksimalne napore kako bi Junak svojoj djeci omogućio najbolje moguće uvjete, a što je vidljivo i po brojnim medaljama i peharima koje su u proteklih godinu dana donijeli u Klub. Vjerujemo da Gogiju polako ponestaje prostora gdje će držati sve te dječje pehare.

Istaknimo uspjeh juniora koji su osvojili županijski kup, zatim pobijedili dva predstavnika iz drugih županija i time stigli do utakmice u kojoj su nevjerojatno dobro parirali juniorima Hajduka koji su igrali finale Lige prvaka. Spomenimo da je Junak prvi put u povijesti osvojio prvenstvo SDŽ u U11 kategoriji, a prava je rijetkost da neki klub osim Hajduka to osvoji. Osvojili smo i Cetinsku ligu, gdje Junak nastupa s čak dvije momčadi zbog brojnosti djece u ovoj kategoriji. Podsjetimo se zatim brojnih medalja i pehara s turnira poput onih u Novalji, Tučepima, Drnišu, Solinu, … Ponosni smo na rezultate naših mlađih kategorija i dati ćemo sve od sebe da oni u budućnosti budu još bolji! Čestitamo našim trenerima na kvalitetnoj pripremi i stručnom radu, vi ste usmjerili naše mlade Junake u nogometne vode i odlične rezultate.

U konačnici, čestitamo svima onima koji Junak nose u srcu te vas ovim putem pozivamo da u srijedu proslavimo 107. rođendan Junaka na Gradskom stadionu u prijateljskoj utakmici između Junaka i Posušja koja kreće u 18:30h.

U narednoj sezoni idemo još jače i snažnije, idemo hrabro i junački!

Junače, sretan ti rođendan!

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button