TemeVijesti

Mjesni odbor Glavice protiv kamenoloma na Poljakovoj gredi.

Toni Jurić – Šolto predsjednik MO Glavice uputio je priopćenje zbog kamenoloma u Glavicama koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,
vezano za priopćenje GO SDP-a Sinj i na brojne upite mještana sela Glavice u vezi planiranog otvaranja kamenoloma na Poljakovoj gredi dužni smo Vam se obratiti te iznijeti svoj stav. Mjesni odbor Glavice smatra kako navedeni projekt treba zaustaviti te da je uz trenutnu situaciju nepotreban Glavicama. Smatramo kako bi kamenolom bio od velike štete kako za zdravlje ljudi tako i za prirodu i njenu floru i faunu. Stoga ovim putem molimo Gradonačelnicu i Gradsko vijeće Grada Sinja da shvate ovaj problem te da što prije donesu odluku kako bi se projekt zaustavio. Ako se navedeni problem ne riješi, spremni smo održati mirno okupljanje kako je i dopušteno zakonom o javnom okupljanju te iznijeti svoje nezadovoljstvo.

Predsjednik MO Glavice:
Toni Jurić – Šolto

Foto Duje Klarić/HANZA MEDIA

 

SDP Sinj – priopćenje zbog kamenoloma u Glavicama

Povezani članci

10 Komentara

 1. Kako nježno i romantično. Hrvatački lobij ima svoje ljude u sinju, lako ce on za ovo malo priopćence. Kako niko ne propitiva ko je projekt jos jednog kamenoloma do sad gurao i doveo do ove faze. Ko su ti ljudi? Dajte da glavičani čuju ta imena, amo…!

 2. Ne, da treba, nego ne smije se to desiti, ako treba i tijelima ćemo braniti ionako već zapuštane Glavice,
  A ovi u foteljama neka razmisle dobro o čemu se zapravo radi, jer već imamo jedan kamenolom, nemamo nogostup, nemamo rasvjetu, IMAMO Djecu…
  koja riskiraju živote hodajući po cesti i sad bi još jedan kamenolom?! Ne Može!!! Već smo zatrovani ‘dragom sadrom’, i koliko got prosvjeda bude trebalo, mještani Glavica će napraviti. DOSTA JE!

 3. Di je sad dr, Jadrijević, di je gđa Križanac i sve prisutni gdin Miro Bulj.?Hoće li se itko očitovati o temi Glavice Gornje? O nedostacima, već više puta navedinima, što nemamo ništa… Ali imamo Djecu! I za njih ćemo se borit i tijelima ako treba da ne žive u 17 st. Mirni prosvjed…. Ovo treba zaustaviti prosvjedom kakvim će got trebati, ali DOSTA JE!! Nećete od Glavica raditi križice, mada već napola jesu.(nogostup, rasvjeta)

 4. Nastavno na ovo što sam pisao, Glavice bi po broju stanovnika i po doprinosima gradu Sinju, od kojih mi nemamo ništa, trebale i mogle biti općina Glavice. Jer gradu samo dajemo, a nas se gasi…??? S općinom Glavice riješili bi sami navedene probleme, pa nek opet ovi u foteljama i po pijaci i mojankama, razmisle malo, ako imaju čim razmislit.

 5. Kad dobijem sve navedeno (osnovni životni uvjeti)
  Možda se i smirim, ali da će ovi gadovi nastavit ovako… NEĆEEEE!!!

 6. Glavičani ajte prvo ispred kave dr.Jadrijevića prosvjedovat i tu zatvorite pa onda ajtee protiv ove. E jadna vam majka kako vas guze godinama NL dr. Jadrijevića

 7. A tebe Stipe ne guze??
  Šta se skrivate iza nekih imena..?? Ja sam Jakov Jurić Šolto i nek mi dođe ‘ na kavu” dr, Križanac, Bulj… Tko got hoće, Glavice 561a,kzvolite

 8. Ja sam snimio kamione i opet ću.
  Kad mi izađu pred kuću di planiraju, svi mediji su već pozvani, ajmo doktore, tko će tvoju jetru operirat??

 9. Šolto, eto ti još jedan kamenolom uz kuću. Jesi okupio susjede, amo u prosvjed ? Ili ćeš odseliti, nije te briga za didovinu ?

Back to top button