Vijesti

Nabavljen traktor za košnju javnih površina

Grad Vrlika je proveo natječaj za kupnju traktora sa priključcima za košnju trave.
U tijeku je žalbeni rok nakon čijeg isteka očekujemo isporuku. Ako sve bude po planu, isti bih trebao početi kositi naše lokalne i nerazvrstane ceste kroz 15-ak dana.
Molimo građene za strpljenje u međuvremenu.

Povezani članci

4 Komentara

  1. Svi mogu dobit sve osim sinja.. Zato ih poserem sve redom.. Od crvenih plavih žutih zelenih…. Jadnici jedni nesposobni.. Određena naselja, Glavice.. Ni nogostup ni rasvjetu nemaju.. I ovo šta imamo kopaju bageri.. Mrš stoko.. Svi jedan do drugoga!!!

  2. Jakove, bitno da je ta stoka instalirala sinove i ćeri po drzavnim i opciskim uhljebničkim gnjizdima, i dobro si reka, sve su boje iste. Jesi vidio kako Dicmanjani nedaju da se pokrene postojeci kamenolom, a mi glavicani šutke prihvatili da nam se razruje srediste mista.

  3. Aeroklub Sinj od 2008. ima svoj traktorski priključak za održavanje aerodroma (malčer) kojega je sam kupio, posuđuje ga godinama Kamičku i nekim udrugama za održavanje travnatih površina za potrebe sporta. Ako su oni mogli izdvojit novce za to kako ne bi moga Grad ili je u planu dati koncesije nekom privatniku?

    4
    5
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button