Vijesti

Nabavljen traktor za košnju javnih površina

Grad Vrlika je proveo natječaj za kupnju traktora sa priključcima za košnju trave.
U tijeku je žalbeni rok nakon čijeg isteka očekujemo isporuku. Ako sve bude po planu, isti bih trebao početi kositi naše lokalne i nerazvrstane ceste kroz 15-ak dana.
Molimo građene za strpljenje u međuvremenu.

Povezani članci

Komentara

  1. Svi mogu dobit sve osim sinja.. Zato ih poserem sve redom.. Od crvenih plavih žutih zelenih…. Jadnici jedni nesposobni.. Određena naselja, Glavice.. Ni nogostup ni rasvjetu nemaju.. I ovo šta imamo kopaju bageri.. Mrš stoko.. Svi jedan do drugoga!!!

  2. Jakove, bitno da je ta stoka instalirala sinove i ćeri po drzavnim i opciskim uhljebničkim gnjizdima, i dobro si reka, sve su boje iste. Jesi vidio kako Dicmanjani nedaju da se pokrene postojeci kamenolom, a mi glavicani šutke prihvatili da nam se razruje srediste mista.

  3. Aeroklub Sinj od 2008. ima svoj traktorski priključak za održavanje aerodroma (malčer) kojega je sam kupio, posuđuje ga godinama Kamičku i nekim udrugama za održavanje travnatih površina za potrebe sporta. Ako su oni mogli izdvojit novce za to kako ne bi moga Grad ili je u planu dati koncesije nekom privatniku?

    4
    5

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close