Politika

Nema izbora za gradonačelnika – izglasani “GUP i PP”

Epilog je to  prekinute tematske sjednice koja je bila u ponedjeljak i koja je trajala neuobičajeno kratko. Nakon nastupa SDP-ovca Nikole Vučkovića koji je najavio da SDP neće glasati za GUP i Prostorni plan Grada Sinja, HDZ-ovi vijećnici su tražili stanku koju su i dobili. Iako su u početku izjavili da će prihvatiti današnje točke dnevnog reda, predsjednik kluba vijećnika Stipe Perić izjavljuje da HDZ neće sudjelovati u daljnjem radu i da oni napuštaju sjednicu Gradskog vijeća.

Na današnjem nastavku sjednice prisustvovali su:

Most: Želko Poljak, Frano Boko, Petar Župić, Smilja Pogačić, Zvonko Maras, Ivka Tomašević Blajić, Gabrijela Putnik Vučković, Ivan Blajić, Josip Đipalo

HDZ: Stipe Perić, Frano Vrančić, Boris Vučković, Anđelko Čačija

NL Dr. Stipislava Jadrijevića: nitko nije prisustvovao

Nezavisna vijećnica : Mirjana Babić

SDP : Nikola Vučković

Današnjim nastavkom sjednice izglasani su “Prostorni plan” od strane Mostovih vijećnika, Nikole Vučkovića i Mirjane Babić.

“Generalni urbanistički plan” je izglasan od Strane Mostovih vijećnika i Mirjane Babić, dok je Nikola Vučković bio suzdržan a HDZ-ovi vijećnici su napustili sjednicu.

Kad je zaključena sjednica od strane predsjednika, dvoranom se prolomio gromoglasan pljesak, a jedan vijećnik MOST-a je u zrak vinuo papirnati aviončić.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Znaci, otoku cesta preko Sinja a kamenolom slanice do Tokija. Tako se brane interesi Sinja.

    0
    1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button