Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje,  prijevara, dva oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe, četiri krađe i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih  dvije s materijalnom štetom. Četiri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvajamo:

Pronađen i oduzet pištolj

Policijski službenici PP Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je ostvario obilježja  prekršaja iz  Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Naime, tijekom dana 7.studenog policijski službenici su  na trogirskom području zaustavili kombi vozilo, te su obavljenom pretragom, temeljem naloga Općinskog prekršajnog  suda, kod 27-godišnjaka pronašli i oduzeli  pištolj s pripadajućim streljivom. Prilikom postupanja, nad njim su uporabljena sredstva prisile i priveden je u službene prostorije policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 27-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski prekršajni sud.

Dovršen očevid požara na kontejnerima u Splitu

Policijski službenici obavili su očevid požara koji je izbio na plastičnim kontejnerima jučer 7.studenog oko 2,30 u Splitu. Utvrđena je sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar, dok će se visina materijalne štete naknadno utvrditi. U tijeku je  kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Back to top button