Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena su dva razbojništva, prijetnja, dva oštećenja tuđe stvari i pet krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa zabilježeno je  sedam prometnih  nesreća od kojih  četiri s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Razbojništvo u Splitu

Jutros oko 8,20 nepoznati počinitelj je u poslovnici lutrije u Zvonimirovoj ulici u Splitu uz prijetnju pištolja otuđio novac, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Policijski izvidi su u tijeku

Zapljena droge

Policijski službenici Službe kriminaliteta  droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kod kojega je prethodno  na području Podstrane pronađeno i oduzeto  ukupno 134,5 grama speeda, 83 grama marihuane i 7 tableta ecstasya. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, jučer je   uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan  policijskom pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19 -godišnjakom  u sklopu kojega je  obavljena pretraga stana na splitskom području. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto  114,5 grama  marihuane.  Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će s podnijeti  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Razbojništva u Kaštelima

Sinoć oko  19,50 sati nepoznati počinitelj ušao je u prostorije  prodavaonice  u  Kaštel Lukšiću i   uz prijetnju noža otuđio novac. Nadalje, isto sinoć oko 19.53 sati nepoznati počinitelj je u prodavaonici u Kaštel Kambelovcu  prijeteći nožem otuđio novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button