Vijesti

Pročelnik Đonlić i ravnatelj Križanac na radnom sastanku u projektu produženog boravka

Danas se u Osnovnoj školi Marka Marulića u Sinju, održao radni sastanak pročelnika Tomslava Đonlića i v.d. ravnatelja škole Marka Križanca na temu realizacije produženog boravka.

Na sastanku su se dogovorili daljni koraci u realizaciji projekta i to stvaranja uvjeta uređenja jedne učionice, blagavaonice i igrališta unutar postora škole.

Đonlić je napomenuo da je ovo projekt od izuzetne važnosti za Županiju i Grad Sinj jer se po prvi puta na ovom prostoru uvodi produženi boravak i pruža mogućnost roditeljima da svojoj djeci pruže nadstandard kojeg produženi boravak i pruža.

V.d ravnatelj Marko Križanac zahvaljuje prvenstveno roditeljima koji su prepoznali vrijednost produženog boravka, zatim županu Bobanu, dožupanu Brčiću i gradonačelnici Križanac koji su svojim odlukama stali iza ovog projekta i praktički omogućili njegovu realizaciju. Sada predstoji hitno organiziranje materijalnih uvjeta jer za ovu djecu ide sve novo, klupe, stolovi, pojedinačni ormari, posuđe, pribori za jelo, kompletno uređenje prostorija.

Sljedeće školske godine ide uređenje još učionica za produženi boravak s uređenjem kuhinje i ostalih potrebnih prostora koji su uvjet za daljnje širenje razrednih odjela u projektu produženog boravka.

Roditelje koji nisu pristupili popunjanju anketnog upitnika u produženom boravku za buduće učenike prvih razreda, ravnatelj Križanac poziva da i dalje se mogu prijaviti, jer brojka od 17 prijavljenih nije zaključena i još ima prostora.

 

Povezani članci

3 Komentara

  1. Seru neki tu protiv Tajsona Križanca, al meni će mala u njegovu školu ić bogami… doveo je skojevce u red

    19
    7
Back to top button