Vijesti

Pronađene švedske ljestve iz Gradske dvorane

Nadzorni odbor ZŠUGS je poslao priopćenje za javnost kojeg prenosimo u cijelosti:

Predmet: Provedeni nadzor nad količinom, cijenom i smještajem švedskih ljestvi iz Gradske sportske dvorane “Ivica Glavan-Ićo”

Temeljem naloga gradonačelnice Kristine Križanac i predsjednika ZŠUGS Josipa Malbaše, Nadzorni odbor ZŠUGS je dana 18.03.2019.godine proveo nadzor nad količinom, cijenom i smještajem švedskih ljestvi Gradske sportske dvorane “Ivica Glavan-Ićo” te utvrdio sljedeće činjenice.

1). U Gradskoj sportskoj dvorani “Ivica Glavan-Ićo” se ukupno nalazi 20 švedskih ljestvi.

2). Četiri komada ljestvi je odlukom Upraviteljice dvorane Ljiljane Borozan dano na korištenje u OŠ Marka Marulića za potrebe treninga ŽOK Sinj, kao i za ostale sudionike u treningu.

3). Sukladno troškovniku koji smo dobili na uvid od stručnih službi u gradu Sinju jedinična cijena za iste je 1080 kn+pdv.

4). Ukupni broj ljestvi ( 24 ), koje se nalaze u Gradskoj sportskoj dvorani ( 20 ) komada i  OŠ Marka Marulića( 4 ) komada odgovara ukupnom broju švedskih ljestvi iz troškovnika gradnje sportske dvorane.

Nadzorni Odbor ZŠUGS

Mirko Penić – predsjednik
Stipe Delija – član
Boris Buljan – član

 

Švedske ljestve nisu nestale u Gradskoj dvorani

Povezani članci

8 Komentara

 1. Odgovorila je Borozanova u ovom članku prije, al nisi čita da su sve ljestve u atomskom skloništu ali vidi đavla sad odgovara da su date njenom odlukom i da nisu sve u dvorani ali su evo sve na broju.

  3
  1
 2. Ove skale na podu na naslovnoj stranici nisu bile u atomskom skloništu već su u subotu dotravane iz privatnih teretana, e moja ekipa i wc papir se krade iz dvorane

  4
  1
 3. Ljudi pisu gluposti. Svi koji imaju ikakvog doticaja sa dvoranom znaju za sve ljestve, od prvog dana, samo politicka prepucavanja oko totalno nebitne stvari se naravno moraju vodit misecima. Kakve privatne tetetane?? Krade se wc papir?? To moze rec samo onaj ko nije ni vidio dvoranu uzivo, a prica gluposti.

  5
  4
 4. Sportsman je ili borozanova ili matic onaj sta sa njon pp dvorani gmiže.
  Sad znamo da se laže javnost u priopcrnjima, pa kad se otkrije laž i dioba ispod žita hitno se vracaju ljrstve i saziva nadzorni odbor koji je strucan i nepristran ako cemo lagat. Hahahahha.
  Jadno je koliko je sinjski sport i športska zajednica postala leglo sitnih interesa pojesinaca i politickih igara vladajucih.

  8
  1
 5. Nek je sportsman ko got oće bit,ima pravo na svoje mišljenje, al nešto nije bilo u redu… To je vidljivo iz prve objave. Gospodo niste bogon dani kao i ovi šta od vas traže da kažete pravu informaciju. Nažalost rekli ste tek kad vas je stislo što dovodi do toga da vam se neviruje i kad nešto dobro radite… Zato promislite i počnite radit kako triba, pa nećete imat ovih problema…

 6. A ludoga grada pa skale išli krast i muljat, eeeee ko krade malo ukra bi i puno.
  Ajde jadrijeviću leć.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button