TemeVijesti

Sinj – Anketni upitnik za POS stanogradnju

Pozivaju se svi građani koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu ovom pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS, a sve u cilju početka aktivnosti potrebnih za realizaciju programa na području Grada Sinja.

Podsjetimo, program poticane stanogradnje (POS) se bavi izgradnjom stanova za potrebe kreditno sposobnih građana sa prosječnim platežnim mogućnostima koji nemaju riješeno svoje stambeno pitanje, a nisu u mogućnosti samostalno riješiti problem kupnje stanova po tržišnim uvjetima. Organizacija izgradnje obavlja se u Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), a sudionici su i jedinice lokalne samouprave.

Anketni upitnik može se preuzeti na protokolu Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, (I. kat), kao i na službenoj web stranici Grada Sinja www.sinj.hr ili ispod objave.

Važno je ispunjen i obvezno potpisan upitnik dostaviti na adresu Grad Sinj, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, odnosno skeniran poslati na e – mail: info @sinj.hr

Rok za predaju popunjenih anketnih upitnika je 10. studenoga 2022. god.

Više informacija o Programu POS-a možete dobiti na mrežnim stranicama APN-a www.apn.hr ili kontakt telefonu 01/6331-611

ANKETNI-UPITNIK

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button