Vijesti

Sinjske mažoretkinje u poznatoj seriji La Casa de Papel (Money Heist)- izabrane između više od 40.000 prijavljenih!

Sredinom 10 mjeseca službena stranica planetarno popularne španjolske serije La Casa de Papel objavila je natječaj za sve svoje fanove širom svijeta koje je pozvala da svoje foto i video uratke označe #LCDPfinale, i da će oni na kraju izabrati 100 najboljih koji će za nagradu dobiti to da će njihovo ime biti u završnoj odjavi 5 sezone Vol.2. Kako se ta objava poklopila s našim EP i pobjedom naših cura s koreografijom La Casa de Papel odlučili smo naš video na instagramu označiti tim #LCDPfinale onako iz zezancije bez ikakvih očekivanja

15.11. na našu Instagram stranicu dolazi nam poruka ni manje ni više nego od službene Instagram stranice La Case de Papel da je upravo naš video izabran među 100 najboljih uradaka fanova La Case de Papel i da ako se slažemo s tim da im potvrdimo da naše ime mogu koristiti u završnoj odjavi serije.

Najprije ono šok i nevjerica, ma zar je moguće da su izabrali baš nas između više od 40.000 prijavljenih, a bilo je tu uistinu svega od razno raznih plesnih skupina, orkestra, svirača, pjevača,vjenčanja, šminkera … bilo je tu i promišljanja možda je virus, možda im je netko hakirao profil i svašta nešto, ali ne bila je to službena poruka, a kasnije su svi dokumenti stigli i na mail.

I evo stigao je dan 3.12.2021. kada je premijerno prikazana posljednja 5 sezona vol 2 legendarne serije La Casa de Papel, i da naše ime i ime našeg grada Sinja nalazi se među svim ti legendama koje smo pratile kroz ovih par godina i koji su nam bili inspiracija za pobjedničku koreografiju, koreografiju s kojom smo osvojile 10 uzastopni naslov državnih prvakinja u kategoriji Paradna grupa seniori, a zatim i 9 naslov europskih prvakinja u Paradnoj grupi.

Koreografija i cure koje su je izvodile je zbog korona krize dugo čekala svoju premijeru, a doživjela ju je na DP u Kaštelima koje se održalo od 3. do 5.9, a svjetska premijera prvog dijela 5 sezone je bila upravo 3.9, tada smo zbog toga bile jako ushićene jer nismo mogle vjerovati da se tako poklopilo, a sad tri mjeseca nakon i naše ime i ime našega maloga ali ponosnoga grada Sinja je dio ove serije, jer kad vidite Sinjske mažoretkinje – Sinj, pored imena svih onih velikih svjetskih metropola, srce brže zakuca🥰 malo je reći PONOS do neba.

Sigurno će mnogi reći “neš ti toga”, ali za nas ovo puno znači i baš nam je pravi Božićni poklon.

Još jednom hvala svim našim curama i našoj trenerici na izvrsnoj koreografijii i izvedbama, i tome što ste nas po tko zna koji put učinile ponosnima.

La Casa de Papel team by Sinjske mažoretkinje

 1. Vesna Samardžić koreograf
 2. Tea Radinović el profesor
 3. Marijana Galić
 4. Marija Župić
 5. Anđela Majstrović
 6. Petra Vučić
 7. Borna Vuckovic
 8. Laura Skejo
 9. Petra Grgić
 10. Dora Runje
 11. Ivana Krolo
 12. Lucija Grgić
 13. Dina Prolić
 14. Petra Mandac
 15. Indi Rogošić
 16. Ana Buljan

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button