Vijesti

Sinoć opljačkan “Lidl” u Sinju

Jutros je zaprimljena dojava kako je tijekom noći izvršena provala u trgovački centar u na području Sinja. Na mjestu događaja obaviti će se očevid i provest će se kriminalističko istraživanje. Prema prvim informacijama iz trgovine su otuđeni prehrambeni i drugi artikli doznajemo od Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalamtinske.

Što se događa u gradu Sinju? Svjedoci smo u zadnje vrijeme da na području grada Sinja imamo sve više pljački, provala, fizičkih sukoba sa lakim i teškim tjelesnim ozljedama….

Gdje je nestao najsigurniji grad u Republici Hrvatskoj, čime se već tri godine dosad imao pohvaliti naš Sinj.

Imamo ujedno i sliku i priliku ponašanja u Gradskom vijeću Grada Sinja gdje je vijećnik Žarko Delić koji je na listi dr.Jadrijevića ušao u vijeće, “nasrnuo” na nezavisnu vijećnicu Šabić i pokazao sinjanima kako se rješavaju nesuglasice. Što onda očekivati od “običnih” građana?

Link na objavu:

Policija „upala“ na sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja

 

Povezani članci

3 Komentara

  1. To njihovo guranje “najsigurnijeg grada” nas je koštalo radnih mista jer su “frizirali” statistiku da bi prikazali manje prekršajnih i kaznenih dijela a onda se neko pametan u državi sitio “e kad je tako evo vam onda policijska postaja najniže treče kategorije i može radit sa strankama samo do podne. Izgubili tako sud i u Sinju a zašto? Samo da kristinka može se slikat sa plaketom “najsigurnijeg grada”

    14
    2
  2. kakva vlast takav grad. dovoljno je vidit ovog vladajuceg batinasa u vjecu.

    10
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button