Vijesti

Sinoć opljačkan “Lidl” u Sinju

Jutros je zaprimljena dojava kako je tijekom noći izvršena provala u trgovački centar u na području Sinja. Na mjestu događaja obaviti će se očevid i provest će se kriminalističko istraživanje. Prema prvim informacijama iz trgovine su otuđeni prehrambeni i drugi artikli doznajemo od Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalamtinske.

Što se događa u gradu Sinju? Svjedoci smo u zadnje vrijeme da na području grada Sinja imamo sve više pljački, provala, fizičkih sukoba sa lakim i teškim tjelesnim ozljedama….

Gdje je nestao najsigurniji grad u Republici Hrvatskoj, čime se već tri godine dosad imao pohvaliti naš Sinj.

Imamo ujedno i sliku i priliku ponašanja u Gradskom vijeću Grada Sinja gdje je vijećnik Žarko Delić koji je na listi dr.Jadrijevića ušao u vijeće, “nasrnuo” na nezavisnu vijećnicu Šabić i pokazao sinjanima kako se rješavaju nesuglasice. Što onda očekivati od “običnih” građana?

Link na objavu:

Policija „upala“ na sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja

 

Povezani članci

Komentara

  1. To njihovo guranje “najsigurnijeg grada” nas je koštalo radnih mista jer su “frizirali” statistiku da bi prikazali manje prekršajnih i kaznenih dijela a onda se neko pametan u državi sitio “e kad je tako evo vam onda policijska postaja najniže treče kategorije i može radit sa strankama samo do podne. Izgubili tako sud i u Sinju a zašto? Samo da kristinka može se slikat sa plaketom “najsigurnijeg grada”

    14
    2
  2. kakva vlast takav grad. dovoljno je vidit ovog vladajuceg batinasa u vjecu.

    10

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close