Ostalo

Sjećanje na Kristinu Šušnjaru

U petak, 5. siječnja bit će se navršiti 16. godišnjica nestanka mlade Triljanke Kristine Šušnjare.

Kristina Šušnjara nestala je 5. siječnja, a pronađena 8. siječnja, te pokopana 11. siječnja 2008.g. Svoj život položila je u borbi za vlastito dostojanstvo i djevojačku čast.

Dok je prelazila most preko rijeke Cetine nestala je kao da je u zemlju propala. Sutradan ujutro zabrinuti roditelji, otac Ivan i majka Ankica, prijavili su Kristinin nestanak. Odmah je pokrenuta široka potraga u kojoj su sudjelovali vatrogasci, HGSS i veliki broj mještana, ali bez rezultata.

Potraga je prekinuta poslije tri dana, nakon poziva jednog umirovljenika koji je, gotovo istovjetno kao pri pronalasku posmrtnih ostataka Anđele Bešlić, šetajući svoga psa u Donjem Docu kod zaseoka Smaijići pronašao tijelo nepoznate djevojke. Nalaznik je u prvi mah, kada je vidio tijelo, pomislio da se radi o lutki. Uzeo je kamenčić i pogodio njime u djevojčino bedro. Kako nije čuo zvuk udarca, što bi se u slučaju da je bila plastična lutka sigurno dogodilo, umirovljenik je zaključio da se ne radi o lutki.

Ubrzo poslije njegova poziva na lice mjesta stigli su istražitelji koji zbog težine ozljeda na posmrtnim ostacima nisu mogli ustvrditi da se radi o tijelu Kristine Šušnjara. Tek je poslije obavljene obdukcije patolog potvrdio da je pronađeno nago tijelo nestala djevojka.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button