Crna kronika

Uhićeni dileri iz Dicma, judo šampion iz Splita i državljanka Velike Britanije

Najstariji uhićeni u trojcu privedenom pod sumnjom za uzgoj i prodaju marihuane je poznati judaš iz Splita s osvojenim brojnim odličjima na svjetskim prvenstvima.

Zatečen je na širem području Omiša na plantaži indijske konoplje, a to mu je prvi put da je u službenim evidencijama povezan sa zlouporabom opojne droge.

S njim je zbog dilanja prijavljena i 50-godišnja državljanka Velike Britanije s kojom je u ljubavnoj vezi te 30-godišnjak s područja Dicma kako prenosi https://slobodnadalmacija.hr/.

PRETRAŽENI STAN I KUĆA

Inspektori  Službe kriminaliteta droga Split PU splitsko-dalmatinske prvo su u četvrtak u zasjedi uhvatili 67-godišnjaka i 30-godišnjaka u mjestu Dolac Donji, općina Omiš, kada su došli zalijevati urod marihuane.

Na obrađenom zemljištu su uzgojili 369 stabljika visine do jednog metra. Stabljike indijske konoplje nisu jedino što su policajci zaplijenili.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pretražen je stan u kojem bivši judaš živi na predjelu Plokita u Splitu te kuća u Krušvaru u općini Dicmo u kojoj stanuje 30-godišnjak.

Ni dvoje mlađih dilera nisu do sada evidentirani za kaznena djela vezana za drogu.

Povezani članci

Back to top button