Politika

Usvojen rebalans Proračuna Grada Sinja – „nestali“ vijećnici NL dr. Jadrijevića

Usvojen je rebalans Proračuna Grada Sinja za 2019. godinu. Samo su dvije stavke u rebalansu Proračuna promijenjene i to sredstva za „javne radove“ – Programa mjera aktivne politike zapošljavanja te sufinanciranje izgradnje nogostupa uz državnu cestu D1 u Karakašici.

U Programu javnih radova, Gradu Sinju je odobreno zapošljavanje 25 osoba i rebalansom Proračuna osigurano je 700 tisuća kuna, koje će HZZ uplatiti u gradski Proračun za troškove plaća i prijevoza odabranih radnika.

Druga stavka se odnosi za sufinanciranje radova izgradnje nogostupa uz državnu cestu D1 u naselju Karakašica za javnu rasvjetu i hidratantsku mrežu, da bi se popratilo radove koje će osigurati Hrvatske ceste, za izgradnju nogostupa na spomenutoj dionici. Gradonačelnica Kristina Križanac je politički dobro postupila kada je predložila ovakav rebalans, jer je ponudila tehničke izmjene koje su vijećnici jednoglasno prihvatili.

Nezavisni vijećnik Zvonko Maras je dao prijedloga da se održi tematska sjednica na temu realizacije svih amandmana koje je donijelo ovo Gradsko vijeće na Proračun Grada Sinja za 2019.g.

Gdje su „nestali vijećnici NL dr. Jadrijevića? Na ovoj tematskoj sjednici Gradskog vijeća nije bilo ni jednog službenog vijećnika NL dr. Jadrijevića. Da nije izglasan ovaj rebalans, 25 naših sugrađana nebi bilo zaposleno u javnim radovima, niti bi se Grad Sinj priključio radovima sa svojim dijelom poslova u izgradnji nogostupa u Karakašici, koje osiguravaju Hrvatske ceste.

Dr. Jadrijević već mjesecima i mjesecima ne dolazi na sjednice Gradskog vijeća Sinja, te je vidljiv opći raspad NL dr. Jadrijevića. Navodno dr. Jadrijević i gradonačelnica nisu u „dobrim odnosima“ što je porazno za grad Sinj i djelom zbog tog stanja, Sinj pretječu po svim aspektima napretka gradovi i općine u okruženju.

Jedini koji „brani boje“ NL dr. Jadrijevića je Žarko Delić, koji samo službeno nije više član kluba vijećnika dr. Jadrijevića jer je napao nezavisnu vijećnicu Ivanu Šabić, pa je morala intervenirati i policija. No po njegovom ponašanju je vidljivo da se njegovim „uslugama“ vrijeđanja i blaćenja svih onih koji ne misle kao izvršna vlast i dalje „služi“ NL dr. Jadrijevića.

Link objave:

Policija „upala“ na sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja

 

Povezani članci

7 Komentara

 1. Na što je spa dotur jadrijević da mu ovaj lik vodi politiku.

  25
  2
 2. Maći bi i mater proda: ko da više. A komunista do 1990 bio.

  24
  2
 3. Maći će izgleda ostat zadnji i ugasit sviću u nezavisnoj listi. Ovi drugi su se škapulali jer triba danss sutra proć gradom a da te ljudi ne pljuju triba dite upisat u vrtić i školu a da druga dica ne viću ovome je ćaća odonih šta su 10 godina upropaštavali grad i ljude

  25
 4. Al je maći Titovu štafetu nosija. Nije mi se pofalio s time. Da mi je nać sliku di je on pionir bio i na Sletu plesa za Tita. Jadrijeviću neka ti nosi listu sljedeći put.

  26
 5. HAHA HAHA HAHA
  JELI STVARNO VELIKI HRVAT MACI DELIC NOSIO STAFETU DRUGU TITU ??? ???
  TO OBJASNJAVA PUNO TOGA A NAROCITO NJEGOVU POTREBU ZA LJECENJEM KOMPLEKSA 😀 😀 😀

  16
 6. Ako vaš portal ima sklonosti ka istraživačkom novinarstvu, otkrili bi zanimljive detalje da se malo pozabavite, primjerice, tko je ´90-ih u Sinju minirao i rušio kuće ljudima srpske nacionalnosti. Ima još živih svjedoka…

  11
 7. bože oslobodi…..a da nije neko od kandidata sa doktorove nezavisne liste?

  7
  1
Back to top button