Ostalo

Županija raspisala natječaj za uređenje poljskih putova – Grad Sinj ih nema?

Županija je objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potpore iz Mjere 11. – Poljski puti na području Splitsko-dalmatinske županije za 2019. g. Svjedoci smo da je Grad Sinj i NL dr. Jadrijevića propustila „svu silu“ natječaja što je i spomenuo nedavno na sjednici Gradskog vijeća nezavisni vijećnik Joško Kontić, taksativno nabrojao natječaje i milijunske iznose koji su dobili gradovi i općine čitave Hrvatske, manji i veći od Sinja. Grad Sinj se većinom nije natjecao na svim tim natječajima, a na onima na kojima se natjecao imao je jako malo uspjeha.

Ujedno, ovih dana je prava „najezda“ natječaja zapošljavanja u Grad Sinj i zapošljavanja u gradske tvrtke s nepoznatom perspektivom tih radnih mjesta.

Zna li Grad Sinj ima li uopće zapuštenih poljskih puteva i hoće li Grad Sinj uspjeti se javiti na ovaj natječaj i priskrbiti sredstva Splitsko-dalmatinske županije za uređenje zapuštenih poljskih puteva, pokazati će vrijeme. Hrvace, Otok, Trilj i Dicmo ovakvu vrstu natječaja ne propuštaju ni pod razno.

Dokumenti za preuzimanje:

Povezani članci

Back to top button